G2 Crowds “report for Workpace Innovation Platforms, Fall 2019” afslører The FieMaker Platform som værende den førende Workplace Innovation Platform for tredje gang i streg. Dette er vi her hos DataManix naturligvis utroligt stolte af.

For at kunne indgå i Workplace Innovation Platform-kategorien hos G2 Crowd, skal der kort sagt være tale om et udviklingsværktøj med høj produktivitet som anvendes af udviklere såvel som ikke-udviklere til at løse forretningsproblemer på en måde, som allerede eksisterende værktøjer ikke kan/gør.

De parametre der hovedsageligt kigges på i forbindelse med kåringen, er tilstedeværelse på markedet, samt kundetilfredshed. Rapporten er bygget på data fra rigtige kunder/brugere, som tydeligvis er ovenud tilfredse.

Har du yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os.
www.datamanix.commail@datamanix.com


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /srv/users/serverpilot/apps/datamanix/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /srv/users/serverpilot/apps/datamanix/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/srv/users/serv...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /srv/users/serverpilot/apps/datamanix/public/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52