Den 6. til den 8. februar afholdes Claris’ 25. live event: Claris Engage 2024.

Det vil blive afholdt på Apple Campus i Austin, Texas i USA, og vores egen Senior developer, Claus Lavendt kommer til at holde hele 3 foredrag.

Install and configure your Claris FileMaker Server

Her vil Claus gøre dig klogere på komponenterne i Claris FileMaker Server, samt de teknologier der skal være på plads, såsom DNS, firewall og router. Efter denne session har du en god forståelse af, hvordan FileMaker Server fungerer, og hvordan du installerer og konfigurerer din server.

Læs mere om foredraget her.

Touch your data: Use web viewers to visualize data

I denne session vil Claus dele en anderledes tilgang til visualisering af data og navigation i din app ved hjælp af webfremvisere, HTML, CSS, JavaScript og SVG. Vær kreativ, og gør dine apps til en fornøjelse at bruge. Efter denne session håber Claus Lavendt at have inspireret dig til at gøre dine løsninger mere interessante at bruge, og sigter mod at give dig mere indsigt i brugen af den rigtige tech stack.

Læs mere om foredraget her.

Become champion of modular code

Vil du gerne blive mere effektiv? Hader du at gøre de samme ting igen og igen? Så er foredraget Become champion of modular code noget for dig. Her vil Claus lære dig tips og tricks til hvordan du kan bygge og bruge modulær kode som kan anvendes igen og igen. Derudover vil han dele koncepter, der gør koden smartere samt lettere at vedligeholde.

Læs mere om foredraget her.

Du kan læse meget mere om Claris Engage 2024 lige her.